Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

ShenZhen KeDeHe Technologe Co.,Ltd

ShenZhen KeDeHe Technologe Co.,Ltd

1
companyPics.title0
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : πλίθα της Microsoft huaxin
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 10000-20000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
Κίνα ShenZhen KeDeHe Technologe Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0
Co. τεχνολογίας KeDeHe Shenzhen, ΕΠΕ.
 
Ειδικευόμαστε στο χονδρικό εμπόριο εξαρτημάτων υπολογιστών ή ρίχνουμε τη ναυτιλία. Κάνουμε το καλύτερό μας για να κάνουμε τους πελάτες μας για να απολαύσουμε μια ξένοιαστη εμπειρία αγοράς.
 
Δεδομένου ότι ένας επαγγελματικοί εξαγωγέας και ένας κατασκευαστής της Κίνας, εξάγουμε τα υψηλά - ποιοτικά αγαθά από τους κατασκευαστές στην Κίνα, ο στόχος μας είναι να παράσχουμε τον πελάτη και τους συνεργάτες μας όπως οι ebay πωλητές, ιδιοκτήτες καταστημάτων, χονδρέμποροι υψηλοί - ποιοτικά αγαθά σε μια ανταγωνιστική τιμή. Τηρώντας την αρχή «της ποιότητας πρώτα, λογική, έγκαιρη παράδοση τιμών, ικανοποίηση πελατών», προσπαθούμε σκληρά να είμαστε ο καλός συνέταιρος σας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τις προσπάθειες από κοινού, η επιχείρηση μεταξύ μας θα τείνει να ωφελήσει και των δύο από μας. Μπορούμε να σας βεβαιώσουμε του υψηλού - ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή των αγαθών μας
 
Τα πλεονεκτήματά μας
-- Άριστες υπηρεσίες: Η ομάδα υπηρεσιών εμπειρογνωμόνων μας παρέχει σε σας τις επαγγελματικότερες πληροφορίες προϊόντων και την αποδοτική υπηρεσία μεταπωλήσεων. Άσχετα από εάν η διαταγή σας είναι μεγάλη ή μικρή, και ανεξάρτητα από το πόσο σύνθετο το αίτημά σας είναι, η ικανοποίηση πελατών είναι ο τελικός στόχος μας. Οι μιας στάσης λύσεις μας θα κερδίσουν το χρόνο σας.
-- Ανταγωνιστικές τιμές: Η βελτιστοποιημένη διαχείριση των πόρων εξασφαλίζει τον καλύτερο έλεγχο δαπανών και τις χαμηλότερες τιμές.
-- Εγκαίρως παράδοση: Από τη λήψη των διαταγών, μέσω της προμήθειας πρώτης ύλης, του σχεδιασμού παραγωγής και του ποιοτικού ελέγχου, όλες οι διαδικασίες τακτοποιούνται σαφώς. Εγκαίρως η παράδοση θα εξασφαλίσει μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών σας.
-- Εξασφάλιση ποιότητας: Ψάχνουμε τις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με τους πελάτες, και δίνουμε μεγάλη προσοχή στη διατήρηση των ποιοτικών προτύπων.
-- Περιεκτικά προϊόντα: Οι διάφοροι τύποι καινοτόμων προτύπων με τα προστιθεμένης αξίας χαρακτηριστικά γνωρίσματα κρατούν πάντα το πλεονέκτημά σας στην αγορά.
 
 
Απολαύστε τον ιστοχώρο μας. Ξέρω ότι θα βρείτε την τέλεια λύση ως απαίτησή σας.
 
 
Στοιχεία επικοινωνίας
ShenZhen KeDeHe Technologe Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. james

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς