Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣπίτι και επιχείρηση γραφείων 2019

Σπίτι του Microsoft Office 2019 και επιχειρησιακό PKC λιανικό κιβώτιο

Σπίτι του Microsoft Office 2019 και επιχειρησιακό PKC λιανικό κιβώτιο

large.img.alt
small.img.alt

Μεγάλες Εικόνας :  Σπίτι του Microsoft Office 2019 και επιχειρησιακό PKC λιανικό κιβώτιο Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: USA/Ireland/Singapore/Germany
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft Certificated
Αριθμό μοντέλου: Microsoft Office 2019
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10pc
Τιμή: Contact us
Συσκευασία λεπτομέρειες: Σφραγισμένο λιανικό κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 1-3 ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000pcs/month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα: Microsoft Office 2019 MEDIA: PKC
Θέση: Απόθεμα Γλώσσα: Πολυ Lanugage
Τύπος: Λιανικό κιβώτιο Άδεια: λιανικό κλειδί
Περιοχή: Σφαιρικός Εκφράστε: DHL EMS FEDEX
Εξουσιοδότηση: Διάρκεια ζωής Ενεργοποίηση: On-line
Υψηλό φως:

Σπίτι γραφείων 2019 PKC και επιχειρησιακό λιανικό κιβώτιο

,

Σπίτι γραφείων 2019 και επιχειρησιακό λιανικό κιβώτιο

,

Σπίτι και επιχείρηση 2019 γραφείων PKC λιανικό

Σπίτι του Microsoft Office 2019 και επιχειρησιακό PKC λιανικό κιβώτιο
 
 

Κυριώτερα σημεία προϊόντων

 

Το Microsoft Office το 2019 σας προσφέρει τους πλούσιους και ισχυρούς νέους τρόπους να παραδώσει την καλύτερη εργασία σας στην εργασία, το σπίτι ή το σχολείο από τον υπολογιστή σας, ένα κινητός-βασισμένο στα παράθυρα Smartphone ή μέσω μιας μηχανής αναζήτησης Ιστού. Γρήγορα και δημιουργικά αρπάξτε την προσοχή του ακροατηρίου σας και τους εμπνεύστε με τις ιδέες σας με τη χρησιμοποίηση των ενισχυμένων και εύχρηστων εργαλείων, των εξατομικεύσιμων προτύπων, των χρωμάτων σχεδίου, και των ικανοτήτων φωτογραφία-έκδοσης. Και με την προσφορά περισσότερων τρόπων να προσεγγιστούν τα αρχεία σας από σχεδόν οπουδήποτε, το γραφείο το 2019 σας βάζει στον έλεγχο να πάρει τα πράγματα γίνοντα σύμφωνα με το πρόγραμμά σας. Απλοποιήστε τους στόχους σας και δημιουργήστε τα καταπληκτικά αποτελέσματα με το γραφείο το 2019 — οπουδήποτε η ζωή σας παίρνει.

 

Το γραφείο το 2019 είναι μια one-time αγορά που έρχεται με τα κλασικά apps όπως το Word, Excel, και το PowerPoint για το PC ή τη Mac, One-time αγορές δεν έχει μια επιλογή βελτίωσης, που σημαίνει εάν προγραμματίσετε να αναβαθμίσετε στην επόμενη σημαντική απελευθέρωση, εσείς θα πρέπει να την αγοράσει σε πλήρη τιμή.

 

Το γραφείο το 2019 είναι η μόνη έκδοση στάσεων του Microsoft Office που έρχεται με μια διαρκή έννοια αδειών ότι είναι μόνο ένας χρόνος κόστισε ενώ το γραφείο 365 χρήστες πρέπει να πληρώσει ένα μηνιαίο κόστος συνδρομής. Είναι ειδικά για εκείνους που δεν προτιμούν το πρότυπο συνδρομής και θέλουν να πληρώσουν ένα κόστος ενός χρόνου για τις ανάγκες γραφείων τους.

 

Το Microsoft Office το 2019 είναι η κύρια επιχειρησιακή ακολουθία παγκοσμίως. Σε αυτήν την νέα έκδοση του γραφείου το 2019, όλα τα προγράμματα έχουν ενημερωθεί με τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και την καλύτερη ολοκλήρωση σύννεφων, που διευκολύνουν σας να ολοκληρώσεις περισσότερων στο λιγότερο χρόνο. Η λέξη το 2019, το Excel το 2019, το PowerPoint το 2019, η πρόσβαση το 2019, ο εκδότης το 2019, και η προοπτική το 2019 είναι όλες εδώ στο γραφείο το 2019. Πάρτε τα έγγραφα και τις παρουσιάσεις σας στο επόμενο επίπεδο. Με το Microsoft Office το 2019, παίρνετε όλα που χρειάζεστε για την επιχείρηση, αυτή η σημαντική βελτίωση του γραφείου έχει τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα σε κάθε εφαρμογή. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενισχύουν την παραγωγικότητα, σας βοηθούν να αναλύσετε καλύτερα τα στοιχεία σας, και μένουν πάνω από το παιχνίδι στο σημερινό με γρήγορο ρυθμό περιβάλλον εργασίας

 

Το γραφείο το 2019 σας παίρνει στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας. Δημιουργήστε τις παρουσιάσεις, τα πρότυπα στοιχείων, και τις εκθέσεις με τα εργαλεία και τις ικανότητες όπως το PowerPoint Morph, τους νέους τύπους διαγραμμάτων στο Excel, και τη βελτιωμένη μελάνωση στα apps. Διαχειριστείτε το χρόνο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και τις επαφές σας ευκολότερα με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως τις συνοπτικές κάρτες Inbox, ταξιδιού και παράδοσης στην προοπτική, και τον τρόπο εστίασης στο Word.

 

Το Microsoft Office το 2019 επιτρέπει σε σας για να δει και να εκδώσει το σχετικό με το πρόγραμμα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που αποθηκεύονται στην ανταλλαγή και τα έγγραφα που αποθηκεύονται σε SharePoint άμεσα από την προοπτική χρησιμοποιώντας τις ταχυδρομικές θυρίδες περιοχών.

Το γραφείο το 2019 έχει πολλά μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει σε ισχύ την αναρμόδια εξέταση των πληροφοριών σας. Μπορείτε να αποφύγετε εσφαλμένα ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με τη ευαίσθητη πληροφορία στους αναρμόδιους παραλήπτες με τη χρησιμοποίηση της πρόληψης απώλειας πολιτικών ακρών προοπτικής και στοιχείων ανταλλαγής και το τμήμα ΤΠ σας μπορεί να επιτρέψει ή να θέσει εκτός λειτουργίας την καταγραφή Skype για τις επιχειρησιακές συνεδριάσεις μέσω της πολιτικής ομάδας και καταγραμμένες τις αρχείο συνεδριάσεις, συμπεριλαμβανομένων IM συνομιλιών, σε SharePoint.

 

Το γραφείο το 2019 σχεδιάζεται για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να επικοινωνήσετε γρηγορότερα με τα εξοικονομητικά χρόνου χαρακτηριστικά γνωρίσματα, νέος ένας σύγχρονος κοιτάζει, ενσωματωμένα εργαλεία συνεργασίας, και η δύναμη της προοπτικής για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα ημερολόγια και τις επαφές. Συν, μπορείτε να σώσετε τα έγγραφά σας στο σύννεφο σε OneDrive και να έχετε πρόσβαση σε τα από οπουδήποτε.

Σημάδι μέσα στο γραφείο 2019 και τη χρήση OneDrive για να έχει πρόσβαση εύκολα στα πρόσφατα έγγραφά σας σχετικά με οποιαδήποτε συσκευή με τη συνεχή ολοκλήρωση.

 

Το σπίτι & ο σπουδαστής το 2019 γραφείων περιέχουν:

- Microsoft Word 2019

- Microsoft Excel 2019

- Microsoft PowerPoint 2019

- Microsoft OneNote 2019

 

Το σπίτι & η επιχείρηση το 2019 γραφείων περιέχουν:

- Microsoft Word 2019

- Microsoft Excel 2019

- Microsoft PowerPoint 2019

- Microsoft OneNote 2019

- Microsoft Outlook 2019

 

Ο επαγγελματίας του Microsoft Office το 2019 περιλαμβάνει:

- Microsoft Word 2019

- Microsoft Excel 2019

- Microsoft PowerPoint 2019

- Microsoft OneNote 2019

- Microsoft Outlook 2019

- Microsoft Access 2019

- Εκδότης 2019 της Microsoft

 

Ο επαγγελματίας του Microsoft Office συν το 2019 περιλαμβάνει:

- Microsoft Word 2019

- Microsoft Excel 2019

- Microsoft PowerPoint 2019

- Microsoft μια σημείωση 2019

- Microsoft Outlook 2019

- Microsoft Access 2019

- Εκδότης 2019 της Microsoft

- Microsoft Lync/Skype για την επιχείρηση

 

 

Λεπτομέρειες προϊόντων

 

- Τύπος αδειών: Πλήρως συσκευασμένο προϊόν (FPP),

- Ποσότητα αδειών: 1 χρήστης.

- Τύπος MEDIA: DVD.

- Διαστάσεις προϊόντων: 0,8 X 5,8 X 5,8 ίντσες

- Βάρος ναυτιλίας: 1,6 ουγγιές

- Γλώσσες:

 

Για τα PC που: Αραβικά, βουλγαρικά, κινεζικά (απλουστευμένος), κινεζικά (παραδοσιακός), κροατικά, τσεχικά, δανικά, ολλανδικά, αγγλικά, εσθονικά, φινλανδικά, γαλλικά, γερμανικά, ελληνικά, εβραϊκά, Hindi, ουγγρικά, Ινδονήσιος, ιταλικά, ιαπωνικά, Καζάκος, Κορεάτης, λετονικά, λιθουανικά, της Μαλαισίας (Μαλαισία), νορβηγικά (Bokmål), στίλβωση, πορτογαλικά (Βραζιλία), πορτογαλικά (Πορτογαλία), ρουμάνικα, ρωσικά, Σέρβος (λατινικά), σλοβάκικα, Σλοβένος, ισπανικά, σουηδικά, Ταϊλανδός, Τούρκος, Ουκρανός, και βιετναμέζικα.

 

Για τη Mac: Αραβικά, κινέζικα (απλουστευμένα), κινέζικα (παραδοσιακά), δανικά, ολλανδικά, αγγλικά (Ηνωμένες Πολιτείες), φιλανδικά, γαλλικά, γερμανικά, ελληνικά, εβραϊκά, ουγγρικά, Ινδονήσιος, ιταλικά, ιαπωνικά, Κορεάτης, νορβηγικά (Bokmal), στίλβωση, πορτογαλικά (Βραζιλία), πορτογαλικά (Πορτογαλία), ρωσικά, σλοβάκικα, ισπανικά, σουηδικά και Τούρκος.

 

Για iOS: Αραβικά, καταλανικά, κινεζικά (απλουστευμένος), κινεζικά (παραδοσιακός), κροατικά, τσεχικά, δανικά, ολλανδικά, αγγλικά (Ηνωμένες Πολιτείες), αγγλικά (Ηνωμένο Βασίλειο), φιλανδικά, γαλλικά, γερμανικά, ελληνικά, εβραϊκά, Hindi, ουγγρικά, Ινδονήσιος, ιταλικά, ιαπωνικά, Κορεάτης, της Μαλαισίας, νορβηγικά (Bokmål), στίλβωση, πορτογαλικά (Βραζιλία), πορτογαλικά (Πορτογαλία), ρουμάνικα, ρωσικά, σλοβάκικα, ισπανικά, σουηδικά, Ταϊλανδός, Τούρκος, Ουκρανός, και βιετναμέζικα.

 

Για αρρενωπό: Αραβικά, βουλγαρικά, κινεζικά (απλουστευμένος), κινεζικά (παραδοσιακός), κροατικά, τσεχικά, δανικά, ολλανδικά, αγγλικά, φινλανδικά, γαλλικά, γερμανικά, ελληνικά, εβραϊκά, Hindi, ουγγρικά, Ινδονήσιος, ιταλικά, ιαπωνικά, Κορεάτης, λετονικά, λιθουανικά, νορβηγικά (Bokmål), στίλβωση, πορτογαλικά (Βραζιλία), πορτογαλικά (Πορτογαλία), ρουμάνικα, ρωσικά, Σέρβος (λατινικά), σλοβάκικα, Σλοβένος, ισπανικά, σουηδικά, Ταϊλανδός, Τούρκος, Ουκρανός, βιετναμέζικα, καταλανικά, Kannada, Malayalam, περσικός, Ταμίλ, και Telugu

 

 

Απαιτήσεις συστημάτων

 

Υπολογιστής και επεξεργαστής: 2,0 gigahertz (Ghz) ή γρηγορότερος, πυρήνας 2.

Μνήμη: 4 RAM ΜΒ 2 RAM ΜΒ (τριανταδυάμπιτο)

Σκληρός δίσκος: 4.0 ΜΒ του διαθέσιμου χώρου στο δίσκο

Επίδειξη: ψήφισμα 1280 X 768 οθόνης

Γραφική παράσταση: Η επιτάχυνση υλικού γραφικής παράστασης απαιτεί DirectX 9 ή πιό πρόσφατος, με WDDM 2,0 ή υψηλότερος για τα παράθυρα 10 (ή WDDM 1,3 ή υψηλότερος για τα παράθυρα 10 αναπροσαρμογή δημιουργών πτώσης). Το Skype για την επιχείρηση απαιτεί DirectX 9 ή πιό πρόσφατος, μνήμη γραφικής παράστασης 128 ΜΒ, και 32 μπιτ ανά ικανό σχήμα εικονοκυττάρου.

Λειτουργικό σύστημα: Παράθυρα 10, κεντρικός υπολογιστής 2019 παραθύρων

 

 

Εγκαταστήστε το γραφείο το 2019

 

Βήμα 1: Πηγαίνετε στο http://www.office.com/setup

Βήμα 2: Το σημάδι μέσα με τον απολογισμό της Microsoft σας, ή δημιουργεί ενός εάν δεν έχετε ενός. Να είστε βέβαιος να θυμηθεί αυτόν τον απολογισμό έτσι ώστε μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να επανατοποθετήσετε το γραφείο αργότερα, χωρίς ένα κλειδί προϊόντων.

Βήμα 3: Εισάγετε το κλειδί προϊόντων γραφείων σας

Βήμα 4: Ακολουθήστε τις υπαγορεύσεις για να τελειώσετε τη διαδικασία εξαγοράς.

 

Ένας απολογισμός της Microsoft είναι μια διεύθυνση και κωδικός πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε με το Outlook.com, Hotmail, το γραφείο, OneDrive, Skype, Xbox, και τα παράθυρα. Ως τμήμα της αγοράς του γραφείου, θα προτραπείτε για να υπογράψετε μέσα με τον απολογισμό της Microsoft σας. Μετά από να εξαγοράσει την αγορά σας στο setup.office.com, το προϊόν γραφείων σας προστίθεται στον απολογισμό της Microsoft σας και θα χρησιμοποιήσετε αυτόν τον απολογισμό για να εγκαταστήσετε ή να επανατοποθετήσετε το γραφείο.

 

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί ο υπάρχων απολογισμός της Microsoft σας. Εάν χρησιμοποιήσετε άλλες προϊόντα ή υπηρεσίες της Microsoft (π.χ. Xbox, OneDrive, το Outlook.com, MSN ή Bing), μπορείτε ήδη να έχετε έναν απολογισμό της Microsoft και δεν θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο. Εάν ξεχάσατε το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασής σας, ανακτήστε εκείνες τις λεπτομέρειες με να επιστρέψει στο σημάδι μέσα και ο κρότος σε   δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στον απολογισμό σας;

 

Ένα κλειδί προϊόντων είναι ένας μοναδικός αλφανουμερικός κώδικας 25 χαρακτήρα που χρησιμοποιείται για να εξαγοράσει και να ενεργοποιήσει το προϊόν γραφείων σας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κλειδί προϊόντων για ένα παλαιότερο προϊόν γραφείων (ή ένα διαφορετικό προϊόν) για να εξαγοράσετε το νέο αντίγραφο γραφείου σας.

Για να βρείτε το κλειδί προϊόντων σας, ψάξτε τον αλφανουμερικό κώδικα 25 χαρακτήρα στο πίσω μέρος της κάρτας μέσα στη συσκευασία προϊόντων γραφείων σας. Μερικές φορές το κλειδί προϊόντων μπορεί να τυπωθεί στη λιανική παραλαβή σας. Εάν αγοράσατε το γραφείο από έναν κατασκευαστή PC, το κλειδί προϊόντων σας θα βρεθεί κάπου στη συσκευασία PC σας. Βασικό σχήμα προϊόντων δειγμάτων: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων

 

Microsoft Word 2019

Δημιουργήστε, γυαλίστε, και μοιραστείτε τα όμορφα και επαγγελματικά έγγραφα.

Τα εργαλεία δημιουργίας και αναθεώρησης κατάστασης προόδου στο Word καθιστούν τη δημιουργία των γυαλισμένων εγγράφων εύκολη. Το νέο πλακάκι ιδεών παρουσιάζει σχετικές βασισμένες στα συμφραζόμενα πληροφορίες από τον Ιστό μέσα στο Word.

Η ετικέττα σχεδίου επιτρέπει σε σας για να διαχειριστεί το σχεδιάγραμμα, τα χρώματα, και τις πηγές πέρα από ένα έγγραφο.

Πάρτε περισσότερο γίνοντας δουλεύοντας χρησιμοποιώντας τα μαζί ενσωματωμένα εργαλεία για να μοιραστεί και να αναθεωρήσει τα έγγραφα. Διάφοροι άνθρωποι μπορούν να εργαστούν στο ίδιο έγγραφο ταυτόχρονα και περασμένα κλωστή τα χρήση σχόλια για να έχουν το δικαίωμα συνομιλίας δίπλα στο σχετικό κείμενο.

 

Microsoft Excel 2019

Ισχυρότερη ανάλυση στοιχείων

Όταν τη διαχείριση δεδομένων και την ανάλυση, το Excel βασιλεύει ακόμα ανώτατος. Το γραφείο προγραμματίζει να κλωτσήσει τα πράγματα επάνω μια εγκοπή στην έκδοση του 2019 του λογισμικού.

Οι πελάτες πρέπει να αναμείνουν τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως οι νέοι τύποι, τα νέα διαγράμματα (όπως τα διαγράμματα χοανών και τους 2$ους χάρτες), η δυνατότητα να δημοσιεύσουν από το Excel στο βισμούθιο δύναμης (υπηρεσία επιχειρησιακού analytics της Microsoft), και οι αυξήσεις για PowerPivot και PowerQuery.

Άχρηστα να πουν, εάν το Excel είναι η αναμφισβήτητη συμπάθειά σας της ακολουθίας του Microsoft Office, τα προσδοκώμενα 2019 χαρακτηριστικά γνωρίσματα θα σας έχουν πιθανώς που εκρήγνυσθε στον ευτυχή χορό σας.

 

Microsoft PowerPoint 2019

Προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα παρουσίασης

Ενώ το PowerPoint είναι ακόμα μια από τις δημοφιλέστερες και ευρείας χρήσεως λύσεις παρουσίασης διαθέσιμες, υπάρχει αφθονία άλλες που την βλέπουν όπως χρονολογείται.

Προκειμένου να μείνει σχετική, η Microsoft έχει αναγγείλει τα σχέδια για να ενσωματώσει τα πιό προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα παρουσίασης στο γραφείο το 2019. Αυτοί περιλαμβάνουν τα πράγματα όπως τις ενισχυμένες ικανότητες Morph και ζουμ να ενισχυθούν να δημιουργήσετε μια περιπλοκότερη και δυναμική παρουσίαση.

 

Microsoft OneNote 2019

Εκμεταλλευτείτε τις σκέψεις σας στο πολύ ψηφιακό σημειωματάριό σας

Συλλάβετε, οργανώστε, και μοιραστείτε τις ιδέες σας με τα ψηφιακά σημειωματάρια σπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε συσκευή. Βρείτε τα πράγματα γρήγορα με μια ισχυρή μηχανή αναζήτησης που ακολουθεί τις ετικέττες σας, συντάσσει ευρετήριο τις δακτυλογραφημένες σημειώσεις σας, και αναγνωρίζει το κείμενο στις εικόνες και τις χειρόγραφες σημειώσεις.

Το άρθρο σε εφημερίδα με μαύρους χαρακτήρες, γράφει με πλάγια στοιχεία, υπογραμμίζει, δίνει έμφαση, παρεμβάλλει στα αρχεία, τις εικόνες και το πίνακας-σχήμα οι σημειώσεις που σας όπως σας θέλουν.

Εύκολα τα σημειωματάρια μεριδίου με τους φίλους, την οικογένεια, ή τους συναδέλφους έτσι τον καθέναν μπορούν να λειτουργήσουν μαζί στα σχέδια ταξιδιού, τους οικιακούς στόχους, ή τα προγράμματα εργασίας.

 

Microsoft Outlook 2019

Παραμονή που οργανώνεται με μια εμπειρία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίων που είναι γρήγορη και φαίνεται μεγάλη

Διαχειριμένος το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας, το ημερολόγιο, οι επαφές, και οι στόχοι δεν είναι ποτέ ευκολότεροι. Η νέα προοπτική για τη Mac έχει την υποστήριξη ταχυδρομείου ώθησης έτσι το inbox σας είναι πάντα ενημερωμένο.

Η βελτιωμένη άποψη συνομιλίας οργανώνει αυτόματα το inbox σας γύρω από τις περασμένες κλωστή συνομιλίες, έτσι δεν θα κυνηγήσετε ποτέ για τα σχετικά μηνύματα πάλι. Και η νέα πρόβλεψη μηνυμάτων σας δίνει την πρώτη πρόταση ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακριβώς κάτω από την υπαγόμενη γραμμή, έτσι μπορείτε γρήγορα να αποφασίσετε εάν θέλετε να την διαβάσετε τώρα ή να επιστρέψετε αργότερα.

 

Microsoft Access 2019

Η πρόσβαση είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για γρήγορα τις μηχανή αναζήτησης-βασισμένες στο εφαρμογές βάσεων δεδομένων που σας βοηθούν να διευθύνετε μια επιχείρησή σας. Το στοιχείο σας αποθηκεύεται αυτόματα σε μια βάση δεδομένων SQL, έτσι είναι ασφαλέστερο και εξελικτικό από πάντα.

 

Εκδότης 2019 της Microsoft

Εύκολα δημιουργήστε, προσωποποιήστε, και μοιραστείτε ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματικός-ποιοτικών δημοσιεύσεων. Ανταλλάξτε τις εικόνες με μια απλές έλξη και μια πτώση, ή προσθέστε τις εικόνες άμεσα από τα σε απευθείας σύνδεση λευκώματά σας. Χρησιμοποιήστε τα ειδικό εφέ για να κάνετε τις δημοσιεύσεις σας να ξεχωρίσουν.

 

Skype για την επιχείρηση

Να είστε παραγωγικότερος με να επικοινωνήσει και να συνεργαστεί εύκολα με άλλους στις διαφορετικές θέσεις. (Skype για τη επιχειρηματική εφαρμογή απαιτεί είτε Skype για το επιχειρησιακό υπηρεσία online είτε Skype για τον επιχειρησιακό κεντρικό υπολογιστή)

 

 

Μας ελάτε σε επαφή με:

 

Ο ιστοχώρος είναι: το www.kedehe.com

 

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι: το qs1971@hotmail.com

 

Το Skype είναι: το qs1971@hotmail.com

 

 

Σπίτι του Microsoft Office 2019 και επιχειρησιακό PKC λιανικό κιβώτιο 0

 

Σπίτι του Microsoft Office 2019 και επιχειρησιακό PKC λιανικό κιβώτιο 1

Σπίτι του Microsoft Office 2019 και επιχειρησιακό PKC λιανικό κιβώτιο 2

Στοιχεία επικοινωνίας
ShenZhen KeDeHe Technologe Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Τηλ.:: +8613632806176

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς